Kecoh..Zul Arffin Share Gambar Anu....Siapa Punya? - Bulletin Saya

Saturday, 21 April 2018

Kecoh..Zul Arffin Share Gambar Anu....Siapa Punya?

0
Kecoh..Zul Arffin Share Gambar Anu....Siapa Punya?

BAHARU sahaja dihimpit kontroversi putus cinta dengan Zahirah MacWilson awal minggu lalu, heboh pula tentang foto luc@ h kononnya dimuat naik pelakon sensasi Zul Ariffin di Instagramnya pada malam Jumaat.

Rata-rata netizen terkejut dan tidak percaya perkara memalukan itu dilakukan oleh aktor J Revolusi tersebut.Foto tersebar di internet yang terpaksa pihak kami kaburkan.

Foto alat sulit lelaki itu dimuat naik kira-kira pukul 8 malam dan dipadam dua minit kemudian, namun ia telah tersebar dan menjadi topik perbincangan warga Twitter.

Imej berkenaan memperlihatkan tangan seorang lelaki memegang kemaluan dengan menampakkan separuh badan.

Sementara itu, kelab peminat rasminya Zul Ariffin FC memuat naik kenyataan bahawa akaun IG pelakon itu telah digodam individu tidak bertanggung jawab.

“Hai, akaun bos (Zul) telah digodam awal malam tadi. Dia sudah membuang foto berkenaan dan semuanya dalam kawalan.Kenyataan daripada kelab peminat Zul Ariffin FC.

“Kami memohon maaf sekiranya mana-mana foto telah menyinggung perasaan anda. Zul akan mengambil tindakan yang sepatutnya untuk mengelakkannya perkara ini daripada berlaku lagi,” tulisnya.
Bagaimanapun, sehingga kini pelakon tersebut masih belum menjelaskan perkara berkenaan.

Sebelum ini Zul secara terbuka mendedahkan hubungannya dengan Zahirah putus selepas dia kecewa sikap wanita itu kerana tidak menghormati jenazah ibunya Allahyarham Robiah Nasir yang meninggal dunia pada 5 Disember 2017.

Zahirah dikatakan melakukan swafoto berdekatan jenazah Allahyarham yang menimbulkan rasa kurang senang Zul.

Selepas kenyataan itu Zahirah tampil membuat penafian sementara ayah wanita tersebut, Zainol pula mendedahkan sikap Zul yang dikatakan tidak menghormatinya.

Mstar

Author Image
AboutKakak Nany

seorang blogger sepenuh masa yang memaparkan isu semasa

No comments:

Post a comment